COOKING network

Αναρτήθηκε από Mi.Go. | | Posted On Δευτέρα 16 Μαΐου 2011 at 1:15 μ.μ.

Το “COOKING NETWORK” δεν είναι απλά άλλη μία σελίδα που μιλά για μαγειρική. Είναι μία ολοκληρωμένη κίνηση ΑΠΟ λάτρεις ΓΙΑ λάτρεις!! Είναι ένα δίκτυο που περιλαμβάνει :

• Web portal, το “Cooking Network” όπου μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει σχετικά με τα μυστικά της μαγειρικής όπως συνταγές, νέα, και τεχνικές.

• Ηλεκτρονικό περιοδικό, το “Cooking magazine” με φρέσκιες και ενδιαφέρουσες προτάσεις μαγειρικής και εξοπλισμού κουζίνας.

Και όλα αυτά φυσικά, με τη συμβολή της πιο «νόστιμης» ραδιοφωνικής παρέας.

• Ξεχωριστές μουσικές επιλογές από το “Cooking Radio” έρχονται καθημερινά να «γαρνίρουν» άψογα την κάθε μας μαγειρική απόπειρα!! Εκπομπές και χρήσιμα tips που κάνουν την ενασχόλησή μας με τη μαγειρική πιο δημιουργική!!

Το “COOKING NETWORK” απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη σχέσεις με την Κουζίνα αλλά και σε όσους θα ήθελαν να μυηθούν περισσότερο στη μαγεία της μαγειρικής τέχνης॥!!Έμπειροι και μη, μπορούν να μοιραστούν τις ανησυχίες, ιδέες και απορίες τους σχετικά με τον κόσμο της γαστρονομίας। Με λίγα λόγια......Tο “COOKING NETWORK” είναι ένας χώρος όπου άνθρωποι που απολαμβάνουν την ιεροτελεστία του μαγειρέματος, «συναντουν" ο ένας τον άλλον και μοιράζονται το κοινό Πάθος τους για το Φαγητό!!!

Πατήστε εδω και γίνετε μέλη στο πρώτο δίκτυο μαγειρικής στην Ελλάδα!

Ακούστε Live το COOKING radio!

Comments:

There are 2 σχόλια for COOKING network