COOKING network

Αναρτήθηκε από Mi.Go. | | Posted On Δευτέρα 16 Μαΐου 2011 at 1:15 μ.μ.

Το “COOKING NETWORK” δεν είναι απλά άλλη μία σελίδα που μιλά για μαγειρική. Είναι μία ολοκληρωμένη κίνηση ΑΠΟ λάτρεις ΓΙΑ λάτρεις!! Είναι ένα δίκτυο που περιλαμβάνει :

• Web portal, το “Cooking Network” όπου μπορείτε να βρείτε ό,τι σας ενδιαφέρει σχετικά με τα μυστικά της μαγειρικής όπως συνταγές, νέα, και τεχνικές.

• Ηλεκτρονικό περιοδικό, το “Cooking magazine” με φρέσκιες και ενδιαφέρουσες προτάσεις μαγειρικής και εξοπλισμού κουζίνας.

Και όλα αυτά φυσικά, με τη συμβολή της πιο «νόστιμης» ραδιοφωνικής παρέας.

• Ξεχωριστές μουσικές επιλογές από το “Cooking Radio” έρχονται καθημερινά να «γαρνίρουν» άψογα την κάθε μας μαγειρική απόπειρα!! Εκπομπές και χρήσιμα tips που κάνουν την ενασχόλησή μας με τη μαγειρική πιο δημιουργική!!

Το “COOKING NETWORK” απευθύνεται σε όσους έχουν ήδη σχέσεις με την Κουζίνα αλλά και σε όσους θα ήθελαν να μυηθούν περισσότερο στη μαγεία της μαγειρικής τέχνης॥!!Έμπειροι και μη, μπορούν να μοιραστούν τις ανησυχίες, ιδέες και απορίες τους σχετικά με τον κόσμο της γαστρονομίας। Με λίγα λόγια......Tο “COOKING NETWORK” είναι ένας χώρος όπου άνθρωποι που απολαμβάνουν την ιεροτελεστία του μαγειρέματος, «συναντουν" ο ένας τον άλλον και μοιράζονται το κοινό Πάθος τους για το Φαγητό!!!

Πατήστε εδω και γίνετε μέλη στο πρώτο δίκτυο μαγειρικής στην Ελλάδα!

Ακούστε Live το COOKING radio!

Αυτά είναι τα δύσκολα

Αναρτήθηκε από Nena | | Posted On Κυριακή 15 Μαΐου 2011 at 5:20 μ.μ.

Χωρίς να λέμε πολλά σας παραπέμπω στο μπλογ της φίλης Πηνελόπης για να καταλάβετε πόσο δύσκολη μπορεί νάναι τούτη η ζωή για μερικούς και μάλιστα νέους ανθρώπους:

Γνωρίζοντας πως είμαστε μια μεγάλη "παρέα" και μια μεγάλη "κοινότητα" ανθρώπων που μας ενδιαφέρουν πολλά πράγματα, αλλά η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική μας ενώνουν
εφραίνοντας τις καρδιές μας, μ' έχετε κάνει να θέλω να μιλάω συχνά για σας (και μ' εσάς) και να λέω πως έχω αποκτήσει νέους καλούς φίλους και νέους καλούς γνωστούς (μιας και με όλους δεν έχουμε καταφέρει να συναντηθούμε και να γνωριστούμε) μέσα από αυτήν την κοινότητα.

Με το θάρρος αυτής μας λοιπόν της γνωριμίας, με την αγάπη και τον σεβασμό που όλοι μου έχετε εμπνεύσει με τις δημιουργίες σας, με την ελπίδα ότι η κοινότητα αυτή είναι γεμάτη με συναισθήματα και αμοιβαίο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους γύρω της, έρχομαι να ανεβάσω τούτο το post, ζητώντας την πλήρη κατανόησή σας, αλλά και την ελάχιστη ίσως βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε όλοι μας σ' ένα νέο παιδί.
Γιατί το ελάχιστο το δικό μας, μπορεί να είναι το "μέγιστο" στην ζωή κάποιου άλλου.

Πρόκειται για ένα παλικάρι 22 ετών τον Αντρέα (ανηψιό φίλου και καλού συναδέλφου) που πάσχει από μια αρκετά δύσκολη ασθένεια. Πριν λίγο καιρό και εντελώς απρόσμενα, οι ιατρικές εξετάσεις αποκάλυψαν ότι πάσχει από «δεσμοπλαστικό όγκο από μικρά κύτταρα», μία σπάνια και πολύ σοβαρή ασθένεια, που πλήτει άρρενες σε εφηβική και νεανική ηλικία.
Χρειάζεται λοιπόν αυτός και οι γονείς του, την ηθική αλλά και την υλική μας συμπαράσταση.

Γνωρίζω πως οι καιροί είναι δύσκολοι.
Πώς τα καθημερινά άγχη και υποχρεώσεις βαραίνουν στους ώμους όλων μας όλο και περισσότερο. Αλλά κάποιες φορές χρειάζεται να κάνουμε την "υπέρβαση" για να αιστανθούμε εμείς καλύτερα μέσα στις ψυχές μας.



Αν λοιπόν, μπορείτε να βοηθήσετε ένα νέο παιδί, που είναι όμως παιδί σαν τα δικά μας μην το ξεχνάτε αυτό, κάντε το.

Και το ελάχιστο που θα μπορούσατε να προσφέρετε, να ξέρετε πως θα ΕΚΤΙΜΗΘΕΙ αφάνταστα. Μιλάμε για αγώνα ζωής.
Αν πάλι θέλετε να προωθήσετε τούτο το post σε άλλους δικούς σας αναγνώστες και φίλους κάντε το, η βοήθεια ίσως έρθει από 'κει που δεν το περιμένουμε.

Σας ευχαριστώ που με διαβάσετε μέχρι τέλος.
Σας ευχαριστώ για ότι κάνετε για τον Αντρέα (δευτεροετή φοιτητή στο Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Ε.Μ.Π.).


Τα στοιχεία τραπέζης όπου μπορείτε να καταθέσετε, όποιο χρηματικό θέλετε είναι τ' ακόλουθα ο :
Αρ. Λογ. : 891/601260-44, Εθνική Τράπεζα
Όνομα Δικαιούχου: Ραικόφτσαλη Πηνελόπη
IBAN Λογαριασμού: GR3501108910000089160126044
Δ.SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

Ε-mail επικοινωνίας: raik2151@gmail.com
vtsousis@gmail.com