Γκαλερί τυριών!
Αναρτήθηκε από Nena | | Posted On Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009 at 1:13 μ.μ.
Το μάθαμε κι αμέσως σας το μεταφέρουμε:
Μια γκαλερί... τυριού στη Δάφνη
Εκλεκτά είδη γαστρονομίας σε boutique συσκευασία: μπουκιά μπουκιά απολαύσαμε τη γνωριμία με την ολοκαίνουργια Γκαλερί Τυριού στη Δάφνη. Έχοντας πίσω του τουριστικές σπουδές στην Ιταλία, ο ιδιοκτήτης Γιώργος Καρούζος δημιούργησε έναν πραγματικό «τόπο γαστρονομικής αισθητικής», ντυμένο με αντίγραφα φλωρεντινών κεραμικών και πεντανόστιμη πραμάτεια. Στις αποκλειστικότητές τους το υπέροχο τυρί Φιόρε Σάρντο από τη Σαρδηνία, τα λικέρ και τα αρώματα χώρου από το μοναστήρι της Σάντα Μαρία Νοβέλα. Ό,τι κι αν αγοράσετε, ωστόσο, θα σας ενθουσιάσει: το μαλακό αρωματισμένο με βότανα κορσικάνικο τυρί Brin d'amour (που λάτρευε η μητέρα του Ναπολέοντα), το πεκορίνο μπίτζο (ωριμάζει κάτω από στάχτη!), οι φίνες σοκολάτες Venchi και Chez Chocolat Laurence, τα ναπολιτάνικα ζυμαρικά Garofalo, τα καταπληκτικά αλάτια (δοκιμάστε το ροζ Ιμαλαΐων με κόκκινα κρέατα και το μαύρο ηφαιστειακό Χαβάης με τις σαλάτες σας). Προτού, όμως, διαβείτε το κατώφλι τους, διαβάστε στη βιτρίνα τα ενημερωτικά ταμπλό με τις ιλαρές γαστρονομικές περιπέτειες του Λεονάρντο ντα Βίντσι: θα εναλλάσσονται κάθε μήνα φιλοξενώντας μικρές ιστορίες βγαλμένες από την κουζίνα. (Ηλιουπόλεως 98, Δάφνη, 2109763129).
Μια γκαλερί... τυριού στη Δάφνη
Εκλεκτά είδη γαστρονομίας σε boutique συσκευασία: μπουκιά μπουκιά απολαύσαμε τη γνωριμία με την ολοκαίνουργια Γκαλερί Τυριού στη Δάφνη. Έχοντας πίσω του τουριστικές σπουδές στην Ιταλία, ο ιδιοκτήτης Γιώργος Καρούζος δημιούργησε έναν πραγματικό «τόπο γαστρονομικής αισθητικής», ντυμένο με αντίγραφα φλωρεντινών κεραμικών και πεντανόστιμη πραμάτεια. Στις αποκλειστικότητές τους το υπέροχο τυρί Φιόρε Σάρντο από τη Σαρδηνία, τα λικέρ και τα αρώματα χώρου από το μοναστήρι της Σάντα Μαρία Νοβέλα. Ό,τι κι αν αγοράσετε, ωστόσο, θα σας ενθουσιάσει: το μαλακό αρωματισμένο με βότανα κορσικάνικο τυρί Brin d'amour (που λάτρευε η μητέρα του Ναπολέοντα), το πεκορίνο μπίτζο (ωριμάζει κάτω από στάχτη!), οι φίνες σοκολάτες Venchi και Chez Chocolat Laurence, τα ναπολιτάνικα ζυμαρικά Garofalo, τα καταπληκτικά αλάτια (δοκιμάστε το ροζ Ιμαλαΐων με κόκκινα κρέατα και το μαύρο ηφαιστειακό Χαβάης με τις σαλάτες σας). Προτού, όμως, διαβείτε το κατώφλι τους, διαβάστε στη βιτρίνα τα ενημερωτικά ταμπλό με τις ιλαρές γαστρονομικές περιπέτειες του Λεονάρντο ντα Βίντσι: θα εναλλάσσονται κάθε μήνα φιλοξενώντας μικρές ιστορίες βγαλμένες από την κουζίνα. (Ηλιουπόλεως 98, Δάφνη, 2109763129).
Πήρα φόρα κι έγραφα και κακώς δεν ανέφερα ότι την πληροφορία μας την έδωσε η καλή φίλη Λίζα Μ.