Αμυγδάλων συνέχεια γευστική...
Αναρτήθηκε από Nena | | Posted On Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010 at 4:53 μ.μ.
... αλλά όχι και τόσο υγιεινή. Γιατί όπως όλα τα νόστιμα έτσι κι αυτή η σύντομη συνταγούλα προσθέτει λιπαρά και αλάτι στον οργανισμό.
Βάζετε κάπου 300 γρ. μύγδαλα ασπρισμένα σε ταψάκι στο φούρνο να ψηθούν για κάπου 15 λεπτά (μέχρι κάαααπως να πάρουν χρώμα), τα βγάζετε και τα πασπαλίζετε με καπνιστή πάπρικα και 1-2 κουταλάκια του γλυκού λαδάκι. Συνεχίζετε το ψήσιμό τους μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να μην έχουν υγρασία. Τα βγάζετε σε σουρωτήρι στεγνό, πασπαλιζετε με το αλάτι που θέλετε και ανακατεύετε. Τα γυρίζετε σε μπολ και... γίνονται ανάρπαστα.