tag:blogger.com,1999:blog-6388177572253264272.post4693749000106726954..comments2023-10-22T12:49:18.758+03:00Comments on Come into my cuisine: Ροκφόρ: Ένα τυρί ολίγον…μουχλιασμένοMi.Go.http://www.blogger.com/profile/03236915008238559772noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6388177572253264272.post-53978540634976779382009-02-24T16:15:00.000+02:002009-02-24T16:15:00.000+02:00Γι αυτό κι εμείς οι πληβείοι αγοράζουμε blue chees...Γι αυτό κι εμείς οι πληβείοι αγοράζουμε blue cheese και λέμε και δόξα το Θεό. <BR/>Όντως το άτιμο το ροκφόρ ροκφορ είναι άλλο πράγμα μολονότι εμένα προσωπικά μ αρέσει το Stilton περισσότερο.Nenahttps://www.blogger.com/profile/16438137353823170271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6388177572253264272.post-19730696794095089002009-02-22T17:39:00.000+02:002009-02-22T17:39:00.000+02:00Μόνο 7? Δεν το ήξερα! Γι αυτό το αυθεντικό ροκφόρ ...Μόνο 7? Δεν το ήξερα! Γι αυτό το αυθεντικό ροκφόρ έχει αυτήν την τιμή, δικαιολογημένα.Juanita La Quejicahttps://www.blogger.com/profile/04004611633571697463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6388177572253264272.post-49403699548987897622009-02-22T10:50:00.000+02:002009-02-22T10:50:00.000+02:00Τι θα κάνω εγώ με σας; Κάθε φορά και διαφορετική ε...Τι θα κάνω εγώ με σας; Κάθε φορά και διαφορετική εμφάνιση. Γιατί δεν φαρδαίνεται λίγο την ανάρτηση ώστε να μη γίνεται μακρυνάρι; Λέω εγώ τώρα. Όχι ότι πρέπει και να με ακούσετε.<BR/>Ανεξάρτητα απ την εμφάνιση, πολύ ωραίο το άρθρο. Πάμε γι άλλα.Nenahttps://www.blogger.com/profile/16438137353823170271noreply@blogger.com