tag:blogger.com,1999:blog-6388177572253264272.post1601511869178543081..comments2023-10-22T12:49:18.758+03:00Comments on Come into my cuisine: Το κρασί παίζει ρόλο στο τι καταναλώνουμεMi.Go.http://www.blogger.com/profile/03236915008238559772noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-6388177572253264272.post-89867631642866172532009-09-21T14:51:46.727+03:002009-09-21T14:51:46.727+03:00Κάθε φορά που διαβάζω άρθρα περί οίνου, προβληματί...Κάθε φορά που διαβάζω άρθρα περί οίνου, προβληματίζομαι. Κι αυτό γιατί συχνά το ένα αναιρεί το άλλο. Ως τώρα ήξερα πως οι άντρες καλό είναι να πίνουν μέχρι 2 ποτήρια κόκκινο κρασί και οι γυναίκες ένα γιατί "κάνει καλό". Για το άσπρο ήξερα μόνο ότι μ αρέσει και όχι ασφαλώς όλα. Όμως αυτό που έχω σιγουρέψει είναι πως κανένα δεν μου κόβει την όρεξη. Ούτε αν το πιω πριν ούτε αν το πιω μετά. Μπορεί να πιω πριν απ το φαγητό ένα ποτηράκι άσπρο κρασί, να νομίζω ότι είμαι εντάξει από φαγητό, αλλά σε μισή ώρα γίνεται πανικός να βρω να βάλω κάτι στο στομάχι μου.<br />Ακόμα ο παθολόγος μου, κάποτε που του είπα ότι θέλω να πιω μπύρα μου σύστησε να πιω ένα ποτήρι το βράδυ αντί άλλου γεύματος. Και το έκανα. Μετά απ΄το γνωστό μισάωρο όμως, πάλι το άλλο γνωστό γουγουρητό.<br />Για κάντε τους πειραματισμούς σας και φωτίστε με.Nenahttps://www.blogger.com/profile/16438137353823170271noreply@blogger.com