«Επικίνδυνες μαγειρικές»

Αναρτήθηκε από Mi.Go. | | Posted On Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009 at 6:26 μ.μ.

«Επικίνδυνες μαγειρικές» τιτλοφορείται η πρώτη κινηματογραφική ταινία που πρωταγωνιστεί η Κάτια Ζυγούλη. Πρόκειται για μία ταινία του Βασίλη Τσελεμέγκου που σίγουρα θα αφήσει θετικά σχόλια, όταν τον Φεβρουάριο του 2010 θα κάνει την εμφάνισή της στους κινηματογράφους.





Πρωταγωνιστές των «Επικίνδυνων Μαγειρικών» είναι ο Γιώργος Χωραφάς, η Κάτια Ζυγούλη, αλλά και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Η υπόθεση έχει να κάνει με το σύγχρονο τρόπο ζωής και την εξέλιξη στη σχέση ενός ζευγαριού. Ο Δαμοκλής (Γιώργος Χωραφάς) είναι διάσημος chef, με διεθνή σταδιοδρομία, ένας εστέτ της μαγειρικής και των λεπτών γεύσεων και ιδιοκτήτης του πιο gourmet εστιατορίου της Αθήνας. Ο Δημήτρης (Κων/νος Μαρκουλάκης) είναι ναυτικός και μάγειρας σε ποντοπόρα πλοία. Νέος και ορμητικός, η σχέση του με το φαγητό είναι περισσότερο καθημερινή και προσγειωμένη.

Κοινό αντικείμενο του πόθου τους… η πανέμορφη και απαιτητική Νανά (Κάτια Ζυγούλη), μοντέλο που ποζάρει στη Σχολή Καλών Τεχνών, μια γυναίκα-μυστήριο με πολλές παράλληλες «ζωές». Αγαπάει να δοκιμάζει σε μικρές δόσεις τις πιο αισθησιακές γεύσεις. Ένα ερωτικό τρίγωνο, που εκφράζεται μέσα από την τέχνη της μαγειρικής.

Η ερωτική διάθεση κορυφώνεται με συνταγές και υλικά που διεγείρουν πρώτα τον ουρανίσκο. Όμηροι του έρωτά τους για την Νανά, οι δύο άνδρες ανταγωνίζονται σε δύο πεδία μάχης: του έρωτα και της μαγειρικής. Tο παιχνίδι, όμως, ορίζει η όμορφη γυναίκα, που «μοιράζει» την τράπουλα, την ανακατεύει, μέχρι που στο τέλος, με ένα τρικ… αποφασίζει να την «εξαφανίσει».

Comments:

There are 0 σχόλια for «Επικίνδυνες μαγειρικές»