Αφρός & Φυσαλίδες 2009

Αναρτήθηκε από Mi.Go. | | Posted On Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009 at 6:31 μ.μ.

Σήμερα Σάββατο, 21 Νοεμβρίου, γίνεται στο Ξενοδοχείο King George στο Σύνταγμα η πολυαναμενόμενη εκδήλωση "Αφρός & Φυσαλίδες". Πρόκειται για την ετήσια έκθεση στην οποία συμμετέχουν οι περισσότεροι από τους οινοποιούς ή/και αντιπροσώπους Σαμπάνιας και αφρώδους οίνου από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η εκδήλωση γίνεται για τρίτη φορά φέτος. Λέω ότι είναι πολυαναμενόμενη καθώς πέρυσι είχε αναγκαστικά ακυρωθεί λόγω των άγριων επεισοδίων που γίνονταν στην Αθήνα στις αρχές του Δεκέμβρη, όταν είχε προγραμματιστεί. Αυτός είναι, φαντάζομαι, ο λόγος που φέτος η εκδήλωση γίνεται αρκετά νωρίτερα.

Η εκδήλωση "Αφρός & Φυσαλίδες" ανοίγει τις πόρτες της στην 1 το μεσημέρι του Σαββάτου, και θα ολοκληρωθεί στις οκτώ το βράδυ. Η είσοδος κοστίζει 15 ευρώ. Έχω στα χέρια μου τη λίστα των προϊόντων που θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε στην εκδήλωση, και σας διαβεβαιώ ότι κανείς (οινόφιλος και μη) δεν πρέπει να τη χάσει.

Για όσους μπορούν να περιμένουν και να μην επισκεφτούν την εκδήλωση αμέσως με το που θα ανοίξουν οι πόρτες, η εκπομπή μου Lémy Boucaliaûn, η οποία θα είναι στον αέρα αυτό, όπως και κάθε Σάββατο στις 2μμ από τη συχνότητα του City FM 99.5, θα είναι αφιερωμένη στη Σαμπάνια, τα αφρώδη κρασιά και την συγκεκριμένη εκδήλωση.

Comments:

There are 0 σχόλια for Αφρός & Φυσαλίδες 2009